Cum sa creezi un blog in 3 pasi simpli

Doriti sa creati un blog, dar nu stiti de unde sa incepeti? Acest ghid va va arata cum sa creati unul din 3 pasi simpli.

Daca nu este deja clar, un blog este un site web cu articole sau note (cunoscute sub numele de intrari sau mesaje) pe un anumit subiect, care sunt publicate periodic si care dau de obicei cititorilor posibilitatea de a posta comentarii la sfarsitul acestora. Un exemplu de blog este ca acest site creste afacerea.

Initial, ideea unui blog a fost de a avea un spatiu in care oamenii ar putea impartasi experientele lor si sa-si exprime ideile, dar in cele din urma i-a fost dat alte utilizari, cum ar fi un mijloc pentru companii pentru a-si promova produsele, fiind astazi unul dintre principalele mijloace care exista pe Internet in acest scop.

Cerinte pentru crearea unui blog

Inainte de a cunoaste cei 3 pasi necesari pentru a crea un blog, pentru a facilita aplicarea acestora, sa stim mai intai cele 3 cerinte necesare pentru a crea un blog:

  • Inregistrati un domeniu: un domeniu este adresa electronica a unui blog.
  • Achizitionati hosting: un hosting este un serviciu care va permite sa gazduiti fisierele unui blog si este publicat pe Internet. Este ca un computer personal in care fisierele unui program sunt gazduite si care permit sa fie utilizate de catre utilizatori. Costul obtinerii unei gazduiri este de aproximativ 5 USD pe luna.
  • Instalati WordPress: WordPress este un program care va permite sa creati si sa gestionati un blog cu usurinta, fara a avea cunostinte tehnice de programare sau web design. Costul instalarii WordPress este zero, deoarece este un program gratuit.
  • Atunci cand alegeti un domeniu pentru blogul dvs., asigurati-va ca alegeti unul care este scurt si legat de tema acestuia;

Odata ce cunoastem cerintele necesare pentru a crea un blog, sa stim pasii necesari pentru a crea un blog:

1. Inregistrati domeniul si achizitionati hosting
2. Instalati WordPress
3. Personalizati blogul si incepeti sa postati

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *